KNX – teknologi

KNX_husKNX-teknologien – verdens eneste åbne standard til automatik, kan styre alt lige fra styring af belysning, solafskærmning til opvarmning, ventilation, aircondition, overvågning, alarmering, vandstyring, audio/video og meget mere.

 

Fleksibelt og fremtidssikret

KNX er en fælles protokol, der betyder, at produkter fra mere end 150 forskellige producenter med mere end 7.000 certificerede produkter uden hindringer kan sættes sammen i en fælles løsning. Det er en non-profit organisation, som står bag KNX-teknologien, og det er med til at sikre, at man frit kan vælge imellem en lang række produkter, Man er derfor ikke låst fast til nogen bestemt producent eller bestemte produkter. Det giver stor frihed, når man skal stykke sine løsninger sammen.

Design og komfort

Det behøver ikke være kedeligt at spare på enegien, med design komponenter til KNX kan du få det eksklusive look frem i dine installationer .

Ved at anvende KNX som “bindingsværk”, i mellem de forskellige installationer, kan man undlade en masse komponenter, samt man får et lækkert design på de komponenter man vælger.

Et tryk på væggen kan bruges til flere funktioner

1. Tænd/sluk for lyste

2. Skru op og ned for lysstyrken

3. Registrering af temperatur i rummet

4. Regulering af temperatur

5. Tænd og sluk for radio/musik

6. Regulering af volumen

Alle disse og mange flere funktioner kan programmeres i samme tryk

Eksempler på betjeningsenheder

8610

29

13

12

 

 

Share This